4 medalii si titlul de Miss! Larisa Iordache, desemnata "Miss Campionatul European", la Sofia: "Sunt surprinsa si foarte fericita"

4 medalii si titlul de Miss! Larisa Iordache, desemnata "Miss Campionatul European", la Sofia: "Sunt surprinsa si foarte fericita"

Gimnasta Larisa Iordache a fost aleasa "Miss Campionatul European 2014" la Sofia.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Gimnasta Larisa Iordache a fost aleasa "Miss Campionatul European 2014" la Sofia, unde a cucerit patru medalii, din care trei individuale (aur, argint si bronz), respectiv una de aur cu echipa Romaniei, delegatia tricolora avand noua medalii in total.

Potrivit anuntului FR Gimnastica, Larisa Iordache a fost aleasa "Miss Campionatul European 2014" de catre specialistii si ziaristii prezenti la Sofia, "pentru eleganta evolutiilor, pentru prestanta si atitudinea din timpul concursului". Voturi au mai primit si gimnastele Vanessa Ferrari (Italia), Giulia Steingruber (Elvetia), Claire Martin (Franta), Aliya Mustafina (Rusia) si Catherine Lyons (Marea Britanie), dar titlul a fost castigat de Larisa Iordache.

"Sunt surprinsa si foarte fericita ca am primit aceasta recunoastere. Nu ma asteptam! Pentru mine cel mai important lucru a fost concursul. Acum sunt onorata a fi Miss Campionatul European - cat de frumos!", a spus la finalul competitiei Larisa Iordache.

Campionatul European de la Sofia s-a incheiat, duminica, Romania cucerind noua medalii la junioare si senioare, din care doua de aur, cinci de argint si doua de bronz.

Bilantul Romaniei la CE de la Sofia este urmatorul

Senioare - aur pe echipe si in finala la sol (Larisa Iordache), argint la barna (Larisa Iordache), bronz la sarituri (Larisa Iordache)

Junioare - argint la individual-compus si sarituri (Laura Jurca), la barna si sol (Andreea Iridon), bronz la echipe.

La editia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a Romaniei a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind a saptea din palmaresul echipei tricolore.VIDEO PROTVPLUS.RO

Dragnea, la ultimul termen în dosarul angajărilor fictive. Zeci de susținători au venit la ÎCCJ
BRAT