VIDEO „Vă comunic că am decis să rămân!” Mesajul pe care Kylian Mbappe i l-ar fi trimis lui Florentino Perez a fost citit în direct! Răspunsul președintelui lui Real 

kylian mbappe Florentino Perez Paris Saint-Germain Real Madrid Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 21 Mai 2022, 20:05
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 20:08

'Telenovela' Kylian Mbappe pare să fi ajuns la final, după ce presa internațională a anunțat vehement decizia luată de fotbalist. 

Kylian Mbappe (23 ani) a decis să semneze prelungirea contractului cu Paris Saint-Germain, deși marile publicații sportive dădeau transferul său la Real Madrid ca fiind ca și rezolvat. Fotbalistul ar fi acceptat propunerea venită din partea oficialilor de pe Parc des Princes, iar în urma noului contract semnat ar urma să devină cel mai bine plătit fotbalist din lume

Informația a venit ca un șoc la Madrid, acolo unde jucătorul era așteptat. Presa din capitala Spaniei a numit decizia luată de Mbappe ca fiind o 'trădare', în ciuda faptului că jucătorul nu anunțase oficial că semnează cu Realul. 

Mesajul prin care Kylian Mbappe îl anunța pe Florentino Perez că pleacă de la Paris Saint-Germain 

Atacantul francez ar fi decis să îl informeze personal pe președintele lui Real Madrid de decizia pe care a luat-o și i-ar fi trimis un mesaj pe Whatsapp, după cum a anunțat jurnalistul Josep Pedrerol în cadrul emisiunii El Chiringuito. Acesta a citit în direct mesajul lui Mbappe pentru șeful de pe Santiago Bernabeu. 

„Vă comunic că am decis să rămân la PSG. Vreau să vă mulțumesc pentru oportunitatea pe care mi-ați oferit-o pentru a juca la Madrid, clubul al cărui fan am fost de mic”, i-ar fi transmis Kylian Mbappe lui Florentino Perez. 

Răspunsul lui Florentino Perez pentru Kylian Mbappe 

Josep Pedrerol, moderatorul emisiunii, a continuat ulterior prin a citi și răspunsul pe care președintele lui Real Madrid i l-ar fi transmis lui Kylian Mbappe după mesajul primit din partea atacantului francez. 

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat în ultimele zile. Au distrus iluzia pe care o aveai de când era mic. Îți doresc toate cele bune”, ar fi răspuns Perez. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!