Michel Platini Campionate externe

Ziua in care huliganii au trecut pe locul 2! Platini anunta BOALA care omoara fotbalul si a cerut ajutor de la UE: "O sa fie un RAZBOI de durata!"

Michel Platini s-a intalnit cu Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso si i-a cerut ajutor acestuia in razboiul sau cu crima organizata din fotbal, spalarea de bani si trucarea de meciuri pentru pariuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iunie 2011, 13:50
Data actualizarii: Sambata 18 Iunie 2011, 13:50

"Sunt o multime de lucruri frumoase in fotbal, dar sunt si probleme mari. Jucatorii care au gresit trebuie sa plateasca. Cea mai mare problema nu o reprezinta huliganii sau violenta.

Problema vine de la spalarea de bani si crima organizata. E foarte periculos pentru ca aceste lucruri afecteaza fotbalul direct iar jucatorii trebuie sa apere jocul pentru ca asta e viata lor.

Am cerut politiei sa investigheze lumea pariuri de ceva vreme. E o batalie care va dura ani de zile, trebuie sa avem controale mai dure si sa curatam fotbalul de asa ceva! Trebuie sa aparam acest sport. E datoria noastra. Fotbalul e in pericol.

Pariurile il omoara. E o problema mare in Italia, dar nu e vina sefilor de la federatie. In Franta sunt legi mai dure in legatura cu pariurile.

Am informatii ca meciurile trucate pentru pariuri s-au inmultit in Europa de Est. Ii anunt pe cei care se ocupa cu asa ceva ca voi taia in carne vie si voi face tot posibilul ca sa stopez acest fenomen." a spus Platini.

Modifică setările cookies