„Încep să mă plictisesc de propriul nume!” Declarația neașteptată a lui Haaland după ce a marcat o 'dublă' la națională 

Erling Haaland Norvegia preliminarii euro 2024 Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 13 Octombrie 2023, 17:31
Data actualizarii: Vineri 13 Octombrie 2023, 17:32

Naționala Norvegiei a jucat în deplasare cu Cipru în runda a șaptea a preliminariilor EURO 2024, scor 4-0. 

Norvegienii s-au impus în duelul din deplasare. Sorloth a deschis scorul, în minutul 33, iar apoi Erling Haaland a reușit o 'dublă', în minutele 65, respectiv 72. Tabela de marcaj a fost închisă de Aursnes, în minutul 81, iar Norvegia s-a apropiat de Spania în clasamentul Grupei A, acolo unde Scoția este lider cu 15 puncte. 

Erling Haaland: „E puțin stresant!” 

Deși a reușit să marcheze două goluri, Erling Haaland (23 ani) nu se află în cel mai bun moment al său, având multe ratări cu Manchester City. Atacantul a reușit doar opt goluri în startul acestui sezon în 8 meciuri jucate în Premier League și nu are reușite până acum în Champions League după două meciuri. 

Fotbalistul a vorbit la finalul meciului și a recunoscut că simte presiunea numelui. 

„Uneori e puțin stresant și încep să mă plictisesc puțin de propriul meu nume. Apreciez sprijinul, așa că nu mă voi plânge de asta. 

A fost o victorie important și acum trebuie să începem să ne gândim la Spania. Toți am dus o luptă bună. Acum rămâne să ne întoarcem acasă, la Oslo, și să ne pregătim bine pentru următoarea partidă. Știm că Spania este o echipă bună, una dintre cele mai bune. Trebuie să depunem efort și întreaga Norvegie trebuie să ne sprijine”, a declarat Erling Haaland conform as.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!