Spania Premier League Campionate externe

"Vrem cei mai buni 500 de jucatori din lume sa ajunga aici!" Anunt fara precedent in fotbal! Campionatul care vrea TOTUL

Presedintele La Liga a declarat ca isi doreste ca Spania sa aiba toti cei mai buni jucatori din lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 16:55
Data actualizarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 17:03

 

Spania vrea totul!

Spania dominat ultimul sezon al cupelor europene, Real Madrid si Sevilla reusind sa castige Champions League, respectiv Europa League. Mai mult, Real s-a luptat pentru trofeu cu Atletico Madrid. Dupa Campionatul Mondial, Real, Barca si Atletico au dat lovitura atragand noi jucatori de top din alte campionate precum Luis Suarez, James Rodriguez, Toni Kroos sau Mario Mandzukic.

Presedintele primei ligi din Spania, Javier Tebas, spera ca acest trend sa nu se incheie: "Nu ne vom opri. Vrem cei mai buni 500 de jucatori. Vrem sa ne asiguram ca avem cele mai mari cluburi si cei mai buni jucatori din intreaga lume in campionatul nostru" a spus Tebas, facand referire la faptul ca in ultimele 2 veri cele mai mari transferuri au fost facute de Real si Barca (Bale si Suarez).

Spania spera sa ajunga in curand la nivelul Angliei in ceea ce priveste drepturile TV. Totusi, exista o diferenta importanta in ceea ce priveste modul in care cluburile primesc banii din drepturile TV - cluburile negociaza individual astfel ca acest lucru avantajeaza gigantii Real Madrid si Barcelona, cluburi care au primit peste 110 milioane de lire in sezonul precedent! Atletico si Valencia sunt urmatoarele in top cu o suma de 3 ori mai mic!

"Este imposibil sa ne comparam cu Premier League din punct de vedere al perspectivei comerciale. Incercam sa ne apropiem" a mai spus Tebas.

Modifică setările cookies