Robin van Persie Manchester United Campionate externe

Un chelner al unui restaurant de lux si-a facut poza cu Robin van Persie. Reactia patronului a surprins toata Anglia

Iata ca nu intotdeauna o poza cu idolul tau iti va provoca amintiri placute

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iulie 2014, 17:54
Data actualizarii: Duminica 27 Iulie 2014, 17:54

Chelnerul unui restaurant din Barbados s-a bucurat enorm cand atacantul lui Man United si familia acestuia au ajuns la restaurantul sau - Keyson Forde, mare fan al 'diavolilor', l-a rugat pe Robin Van Persie sa faca o poza cu el pentru a imortaliza acest moment.

Aceasta poza le-a provocat insa mari probleme lui Keyson si unui alt coleg de la munca pentru ca ei au incalcat o regula stricta a restaurantului, fiind interzis staff-ului folosirea telefoanelor mobile in zona unde clientii mananca.

Poza era sa-l coste slujba, fiind pana la urma suspendat pentru 2 saptamani! "Keyson lucreaza la Cliff (nr. numele restaurantului) de 4 ani. A mai vazut oameni faimosi intrand acolo si cand Van Persie a intrat nu a putut rezista si l-a rugat sa faca poza. E un tip foarte de treaba si e devastat ca a fost suspendat" a povestit un coleg al sau pentru Mirror.

Restaurantul este unul de lux, un meniu pentru o persoana fiind de aproximativ 85 de lire. Jurnalistii englezi au facut un sondaj, intrebandu-i pe oameni daca decizia patronului de a-l suspenda pe Cliff e prea severa. 89% au raspuns ca da.

Modifică setările cookies