Urmasul lui Kun, Falcao si Diego Costa la Atletico, operat dupa ce i s-a gasit o TUMOARE la inima! Cat va sta atacantul pe bara

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Iulie 2014, 17:58

	Urmasul lui Kun, Falcao si Diego Costa la Atletico, operat dupa ce i s-a gasit o TUMOARE la inima! Cat va sta atacantul pe bara

Angel Coreea (19 ani), atacantul cumparat de Atletico Madrid pentru a suplini plecarea lui Diego Costa la Chelsea, a trecut prin momente dificile.

Considerat "noul Kun Aguero" in Argentina si vazut ca viitorul star al echipei nationale a "Pumelor", Angel Coreea (19 ani) a fost transferat de campioana Spaniei - Atletico Madrid.

In varsta de doar 19 ani, cu 12 goluri marcate in 65 de partide, Angel Coreea a fost cumparat de Atletico Madrid cu circa 7,5 milioane de euro, acesta urmand sa joace sub comanda lui Diego Simeone.

Pana sa apuce sa imbrace tricoul lui Atletico, argentinianul a traversat insa momente extrem de dificile, dupa ce doctorii i-au descoperit o tumoare benigna la inima, la un control medical de rutina. Acesta a fost operat la New York, iar medicii au extirpat tumoarea de pe cordul jucatorului. Operatia a fost una extrem de dificila, insa facuta de urgenta, deoarece o amanare a acesteia i-ar fi putut fi chiar fatala jucatorului.

Interventia chirurgicala a decurs in conditii normale, iar jucatorul se afla acum la terapie inensiva. Cu toate acestea, presedintele lui San Lorenzo, apropiat al lui Angel Coreea, a declarat ca jucatorul va putea reveni la 100% din capacitate in circa 6 luni.

De asemenea, presa spaniola anunta ca Atletico nu va renunta la transfer dupa complicatile aparute si va achita suma stabilita cu omologii de la San Lorenzo.

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies