Atletico Madrid Angel Coreea San Lorenzo Campionate externe

Urmasul lui Kun, Falcao si Diego Costa la Atletico, operat dupa ce i s-a gasit o TUMOARE la inima! Cat va sta atacantul pe bara

Angel Coreea (19 ani), atacantul cumparat de Atletico Madrid pentru a suplini plecarea lui Diego Costa la Chelsea, a trecut prin momente dificile.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iulie 2014, 17:58
Data actualizarii: Vineri 18 Iulie 2014, 18:25

Considerat "noul Kun Aguero" in Argentina si vazut ca viitorul star al echipei nationale a "Pumelor", Angel Coreea (19 ani) a fost transferat de campioana Spaniei - Atletico Madrid.

In varsta de doar 19 ani, cu 12 goluri marcate in 65 de partide, Angel Coreea a fost cumparat de Atletico Madrid cu circa 7,5 milioane de euro, acesta urmand sa joace sub comanda lui Diego Simeone.

Pana sa apuce sa imbrace tricoul lui Atletico, argentinianul a traversat insa momente extrem de dificile, dupa ce doctorii i-au descoperit o tumoare benigna la inima, la un control medical de rutina. Acesta a fost operat la New York, iar medicii au extirpat tumoarea de pe cordul jucatorului. Operatia a fost una extrem de dificila, insa facuta de urgenta, deoarece o amanare a acesteia i-ar fi putut fi chiar fatala jucatorului.

Interventia chirurgicala a decurs in conditii normale, iar jucatorul se afla acum la terapie inensiva. Cu toate acestea, presedintele lui San Lorenzo, apropiat al lui Angel Coreea, a declarat ca jucatorul va putea reveni la 100% din capacitate in circa 6 luni.

De asemenea, presa spaniola anunta ca Atletico nu va renunta la transfer dupa complicatile aparute si va achita suma stabilita cu omologii de la San Lorenzo.

Modifică setările cookies