Sadio Mane Liverpool senegal Campionate externe

Un stadion va purta numele lui Sadio Mane! Decizia luată de senegalezi

Câştigător al Cupei Africii pe Naţiuni, unde a fost desemnat cel mai bun jucător, atacantul senegalez al echipei Liverpool, Sadio Mane, va avea un stadion cu numele său în regiunea sa natală, Sédhiou, informează lequipe.fr.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 11:06
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 11:12

"Sadio Mané a onorat Senegalul şi regiunea Sédhiou", a declarat primarul din Sédhiou Abdoulaye Diop, citat de presa locală.

Sadio Mane va da numele unui stadion din Senegal

"Aş dori, prin această decizie, să dau numele de Sadio Mané stadionului din Sédhiou, pentru a arăta recunoaşterea tuturor fiicelor şi fiilor regiunii către un om care face cunoscută întregii omeniri această regiune. Sadio Mané chiar merită acest cadou", a afirmat edilul.

Reprezentativa Senegalului a câştigat, duminica trecută, Cupa Africii pe Naţiuni, învingând în finală Egipt, scor 4-2 la loviturile de departajare, pe stadionul Olembe din Yaounde.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 0-0.

La lovituri de departajare, pentru senegalezi au marcat Koulibaly, Diallo, Dieng şi Mane. Sarr a ratat. Pentru Egipt au marcat Zizo şi Hamdy, iar Abdelmonem şi Lasheen au ratat,

Pe locul trei la CAN s-a clasat Camerun, care a câştigat sâmbătă finala mică în faţa naţionLEI DIN Burkina Faso, tot la lovituri de departajare (3-3, 5-3).

News.ro.

Modifică setările cookies