Seicii milionari de la PSG au cumparat o echipa din Serie A si vor sa cucereasca Italia! Pentru ce club s-au inteles:

Autor: Sport.ro
Joi 06 Februarie 2014, 17:10

	Seicii milionari de la PSG au cumparat o echipa din Serie A si vor sa cucereasca Italia! Pentru ce club s-au inteles:

► Messi, titular pe National Arena! Cine ar trebui sa-l tina in meciul asta? Romania – Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV!

Seicul milionar care a transformat Paris Saint Germain intr-o forta a Europei, transferand cativa dintre cei mai doriti fotbalisti, este la doar o semnatura distanta de preluarea unui nou club.

Hamad bin Khalifa Al Thani, care se afla la conducerea liderului din Hexagon, s-a inteles cu Massimo Cellino pentru preluarea clubului Cagliari, locul 11 in sezonul trecut din Serie A, anunta presa italiana.

Aflat in negocieri pentru preluarea lui Leeds United, unul dintre cluburile de legenda ale fotbalului englez, italianul Massimo Cellino si-a aratat disponibilitatea de a ceda actiunile pe care le detine la Cagliari, iar italienii anunta ca Al Thani a reusit deja sa se inteleaga pentru preluarea a 98% din actiuni.

Cele doua parti nu au semnat inca actele oficiale, spun jurnalistii din Peninsula, insa omul de afaceri Massimo Cellino a recunoscut pentru Sportmediaset: "Da, este adevarat, clubul s-a vandut. Voi anunta noul patron dupa ce vom semna actele", a spus acesta.

Sefii lui PSG se extind astfel si in fotbalul italian, acestia avand planuri mari pentru echipa din Sardinia, pe care vor sa o duca in cupele europene.

Arabii de la PSG calca astfel pe urmele 'rivalilor' de la Manchester City, care au achizitionat doua francize in fotbalul american si australian, New York City FC si Melbourne Heart.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies