TOP 100 cei mai buni fotbalisti ai lumii in 2014. Cum a ajuns Messi abia pe 3 si pe cine a numit FourFourTwo cel mai bun

TOP 100 cei mai buni fotbalisti ai lumii in 2014. Cum a ajuns Messi abia pe 3 si pe cine a numit FourFourTwo cel mai bun

Revista FourFourTwo a publicat pe 1 decembrie top 100 cei mai buni fotbalisti ai lumii in 2014. Messi a fost pus pe locul 3.

In clasamentul realizat de celebra revista FourFourTwo Cristiano Ronaldo a fost declarat cel mai bun fotbalist al lumii in 2014.

Pe locul 2 in topul FourFourTwo a fost numit jucatorul lui Bayern Munchen, Lahm.

Messi, starul Barcelonei, a fost abia pe locul 3 in acest top.

Bayern Munchen are cei mai multi fotbalisti in topul FourFourTwo, 14, in timp ce Real Madrid are 11, iar Barcelona 10. Juventus, cu 9 jucatori, si Chelsea cu 8 fotbalisti, completeaza top 5. Iata aici cum au fost impartiti pe echipe jucatorii din topul FourFourTwo.

In topul nationalitatilor, Spania are cei mai multi fotbalisti, 18, Germania urmeaza cu 10, iar Italia si Franta au cate 9. Argentina are 8 fotbalisti in top, in timp ce Brazilia are numai 6.

Vedeti in galeria foto de mai jos pe ce locuri au ajuns cativa dintre cei mai buni fotbalisti ai lumii, printre care Pirlo, James Rodriguez, Bale sau Suarez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies