Toni Kroos Carlo Ancelotti Pep Guardiola Zinedine Zidane Campionate externe

Toni Kroos a câștigat trofee cu Zinedine Zidane și Carlo Ancelotti, dar nu i-a ales când a numit „antrenorul perfect” 

Toni Kroos (32 ani) continuă să facă performanță în fotbalul internațional și vine după un sezon de vis alături de Real Madrid. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 18:33
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 18:42

Campionul mondial din 2014 s-a retras de la naționala Germaniei, însă continuă să facă istorie în fotbal, alături de Real Madrid. Toni Kroos a câștigat în sezonul trecut titlul în Spania, trofeul UEFA Champions League și Supercupa Europei alături de madrileni, adăugându-și astfel noi trofee la palmaresul vast pe care îl are deja. 

De-a lungul timpului, fotbalistul a lucrat cu unii dintre cei mai importanți antrenori ai planetei, precum Carlo Ancelotti, Zinedine Zidane, Joachim Low sau Pep Guardiola. Alături de primii doi a reușit să câștige numeroase trofee la Real Madrid, însă când a fost întrebat despre „antrenorul perfect” după el, a surprins alegându-l pe actualul antrenor al lui Manchester City.

Toni Kroos, încântat de perioada petrecută sub comanda lui Pep Guardiola 

Mijlocașul german a oferit un interviu pentru emisiunea Universo Valdano, iar acolo a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și cel al antrenorului. Totodată, Toni Kroos a vorbit și despre Florentino Perez și importanța acestuia. 

„Guardiola a luptat până în ultima zi ca eu să rămân la Bayern. Dacă trebuie să aleg un antrenor care să fie perfect pentru jocul meu, acela este Guardiola. M-am bucurat mult de acel an cu el, m-a făcut un jucător mult mai bun. 

Dacă vorbim despre Real Madrid trebuie să vorbim despre Florentino. Este cel care m-a transferat și care m-a întâmpinat cu multă dragoste din prima zi și până în prezent. Nu îmi amintesc să fi avut vreo problemă cu el, întotdeauna am discutat extrem de sincer. M-a apărat mereu și mi-a oferit încrederea lui și în final, de asta are nevoie un jucător”, a spus Kroos conform Mundo Deportivo

  • 28 de trofee a câștigat Toni Kroos cu Bayern Munchen și Real Madrid în carieră. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!