Campionate externe

SUPER VIDEO: 20 faze pe care trebuie sa le vezi pana mori! Messi a intrat oficial pe lista celor mai mari 4 fotbalisti din istorie

Chiar daca Barcelona este astazi cea mai frumoasa echipa din istorie, Juventus ramane cea mai premiata. Juve a luat toate trofeele puse in joc in istorie si 4 Baloane de Aur la rand cu Rossi si Platini in anii '80.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2012, 10:37
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2012, 10:39

Astazi, Messi rescrie istoria fotbalului. Este al doilea jucator de 3 ori castigator al Balonului de Aur in 3 ani consecutivi, dupa legendarul Platini.

Messi, Platini, Cruyff si Van Basten sunt cele 4 legende ale fotbalului care au reusit sa castige de 3 ori in cariera Balonul de Aur, trofeu ce ii trece oficial ca fiind primii 4 cei mai buni jucatori inventati vreodata de Europa. (Desi Messi este argentinian... fara centrul medical al Barcelonei si scoala de fotbal La Masia, nu ar fi ajuns niciodata ce este astazi)

www.sport.ro va prezinta cateva imagini cu cei 4 pe care nu ai voie sa le ratezi. Goluri si faze legendare reusite de acesi 4 uriasi ai fotbalului.

1. Marco van Basten

2. Leo Messi

3. Johan Cruyff

4. Platini


Modifică setările cookies