Se termină ”telenovela”? ”Discuții decisive” pentru transferul lui Erling Haaland

Erling Haaland Borussia Dortmund Real Madrid Campionate externe Erling Haaland
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 09:03
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 09:09

Erling Haaland (21 de ani) ar putea pleca de la Borussia Dortmund în vară. Norvegianul este dorit de mai multe cluburi importante din Europa.

Barcelona îl dorește pe atacantul lui Dortmund, chiar dacă trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar. Gruparea catalană l-ar putea pierde pe norvegian în fața rivalei de la Real Madrid, care ”poartă discuții decisive” pentru transferul lui Haaland, notează spaniolii de la Sport.

Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid

Șefii clubului au negociat cu reprezentanții lui Haaland, inclusiv cu tatăl său, fost fotbalist la Manchester City. Totul depinde, acum, de dorința lui Haaland, care poate alege și Premier League, acolo unde Manchester City este interesată de el.

În contractul său cu Borussia Dortmund, Haaland ar avea o clauză potrivit căreia ar putea pleca în vară pentru 75 de milioane de euro. În 83 de partide pentru Borussia Dortmund, Haaland a marcat de 80 de ori și a oferti 28 de assist-uri.

Erling Haaland a înscris 23 de goluri în 20 de partide pentru Borussia Dortmund în acest sezon, în toate competițiile, cifră la care se mai adaugă și șase pase decisive.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe atacantul norvegian la suma de 150 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!