SCANDALOS! "A venit politia, petrecerea a durat 4 zile!" Cel mai scump strain din istoria Stelei a facut NEBUNII cu alcool si femei in apartamentul sau

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Septembrie 2013, 11:14

	SCANDALOS! "A venit politia, petrecerea a durat 4 zile!" Cel mai scump strain din istoria Stelei a facut NEBUNII cu alcool si femei in apartamentul sau

Pe teren nu rezista nici macar un meci intreg, dar la party-uri e numarul 1!

Dayro Moreno e din nou in centrul atentiei dupa ce presa din Columbia a aflat de ultima sa nebunie! Dayro a dat o megapetrecere de ziua lui. A implinit 27 de ani si a vrut sa fie alaturi de toti prietenii in apartamentul sau. Fie a gresit lista de invitati, fie chiar n-are limite cand vine vorba de distractie. Evenimentul monden organizat de Moreno a tinut 4 zile! Vecinii au fost disperati! Au chemat politia, insa fotbalistul a ignorat pana si apelul autoritatilor!

Jurnalistul Guillermo Arango de la RCN La radio a ramas interzis cand a aflat detalii de la petrecerea-monstru data de fostul stelist: "Surse credibile mi-au spus ca totul a tinut patru zile. A venit politia la apartamentul sau din nordul Bogotei, dar Moreno n-a bagat pe nimeni in seama si a continuat party-ul".

Totul a inceput sambata trecuta, cu doua zile inainte de aniversarea lui Dayro (16 septembrie) si a tinut pana marti, cand atacantul s-a prezentat vizibil afectat la antrenamentele lui Milionarios.

Fost la Steaua intre 2008 si 2010, Dayro a reprezentat cea mai importanta investitie a lui Gigi Becali intr-un fotbalist strain. Clubul a platit doua milioane de dolari pentru transferul sau de la Once Caldas. Dayro n-a facut fata in Ghencea si a plecat pe numai un sfert din suma inapoi la echipa de unde fusese achizitionat.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT