Moment senzational din dragoste pentru Steaua! Cum sa faci SHOW maxim ca pe National Arena! Care e planul pentru zeci de mii de oameni! VIDEO

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Septembrie 2013, 22:15

30 de mii de oameni se vor uita la meciul Stelei la un targ de oi si vaci de langa Botosani. Acolo a fost instalat un ecran gigantic. Primarul din Botosani e stelist si a plecat dintr-o sedinta ca s-o primeasca pe Steaua in oras.

Toata Moldova ar fi vrut sa vina la meciul Stelei de la Botosani. Cele 10 mii de bilete s-au dat de mult. De 3 ori mai multa lume va fi la targul de animale de langa Botosani, unde a fost instalat un ecran urias, special pentru meciul Stelei.

"Mai multi stelisti sau mai multi botosaneni? Acum ce stiu e ca vor fi mai multi fermieri"  spune un fan.

Tot orasul, in frunte cu primarul stelist, a iesit in strada s-o primeasca pe Steaua la Botosani.

OVIDIU PORTAVIUC: "Este sarbatoare in Botosani, vedeti cati suporteri sunt aici alaturi. Eu insumi sunt suporter stelist , dar cred ca duminica o sa o batem pe Steaua aici"

Veniti la o nunta in zona, niste italieni au fost surprinsi sa afle ca unul de-al lor, Piovaccari, joaca la campioana Romaniei. Steaua nu e pe podium. Doar cu o victorie va trece peste Botosani in clasament.

MARIUS CROITORU, FC Botosani: "Daca te uiti in clasament, nu cred ca isi permit sa ne ia la misto"

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT