Rogerio Ceni Sao Paolo Campionate externe

Rooooogerio Ceni! La 41 de ani, portarul-golgheter al Braziliei continua sa rupa plasele si a ajuns la cota 118!

"Fenomenul" Rogerio Ceni a ajuns la 41 de ani, dar continua sa joace in prima liga din Brazilia, la una dintre cele mai mari echipe de pe continentul sudamerican - Sao Paolo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Iulie 2014, 12:12
Data actualizarii: Joi 17 Iulie 2014, 12:25

A ajuns la 41 de ani si a jucat peste 600 de meciuri in tricoul lui Sao Paolo. Rogerio Ceni, unul dintre portarii de legenda ai Braziliei, isi continua insa cariera si marcheaza la foc automat in prima liga.

Nu multe echipe din lume se pot lauda cu atacanti care au marcat 118 goluri in intreaga cariera, in competitiile nationale si continentale. Sao Paolo are insa un portar care a realizat acest lucru.

Rogerio Ceni a ajuns aseara, gratie reusitei din meciul cu Bahia, la cota 118. Specialist in transformarea loviturilor libere si a penalty-urilor, Ceni a marcat inca o data pentru echipa sa si i-a ridicat pe fani in picioare.

Ceni apara poarta lui Sao Paolo din 1992 si este cel mai bun portar-marcator din istoria fotbalului. Acesta l-a depasit pe Jose Luis Chilavert, cel care a marcat 62 de goluri in intreaga cariera. Chilavert este insa singurul goalkeeper din istorie care a reusit sa marcheze un hat trick.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!