Ronaldo continua cursa de urmarire, vedetele Barcei sunt pe 4,6 si 8. Cum arata clasamentul actualizat al Ghetei de Aur, condus de un lider surpriza

Gheata de Aur Cristiano Ronaldo Gonzalo Higuain Jonas Luis Suarez Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016, 09:09
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2016, 09:25

Lupta pentru titlul de cel mai bun marcator din Europa continua, avandu-i ca protagonisti pe Jonas, Cristiano Ronaldo si Gonzalo Higuain.  Nici Suarez ori Lewandowski nu sunt insa iesiti din cursa.

In fruntea topului pentru Gheata de Aur inaintea etapei din weekend, brazilianul Benficai, Jonas, si-a pastrat pozitia gratie golului marcat in minutul 90+3 al partidei cu Tondela, gol care a adus si victoria echipei sale (1-0).

Marcatori in meciurile cu Sevilla, respectiv Genoa, Cristiano Ronaldo si Gonzalo Higuain raman si ei in cursa pentru titlul de cel mai bun marcator de pe continent. Ronaldo a inscris un gol impotriva Sevillei, in timp ce argentinianul Higuain a marcat o dubla pentru Napoli, in victoria 3-1 cu Genoa.

Luis Suare, Leo Messi si Neymar, vedetele Barcelonei, ocupa locurile 4, 6 si 8 ale topului, acestia avand 26, 22, respectiv 21 de goluri. 

Clasamentul actualizat pentru Gheata de Aur

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!