Ronaldinho Campionate externe

Ronaldino si-a reziliat contractul, in 24 de ore anunta urmatoarea destinatie! La ce echipa din Europa este asteptat:

Ronaldinho si-a reziliat astazi contractul cu Atletico Mineiro. La 34 de ani, brazilianul se pregateste sa semneze cu o noua echipa. "Va juca pana la 42 de ani", e convins fratele sau, impresarul Roberto de Assis.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iulie 2014, 12:27
Data actualizarii: Marti 29 Iulie 2014, 12:39

Ronaldinho si-a reziliat, pe cale amiabila, contractul cu Atletico Mineiro. Roberto de Assis, fratele si impresarul sau, spune ca urmatoarea destinatie va fi anuntata in 24 de ore.

"Ronaldinho va juca pana la 42 de ani. Va va anunta miercuri numele noii sale echipe."

Castigator al Balonului de Aur in 2005, Ronaldinho a revenit in 2011 in Brazilia, la Flamengo, iar la Atletico Mineiro a evoluat din iulie 2012 si a marcat 28 de goluri in 88 de meciuri. (Mediafax)

Ultimul meci jucat de Ronaldinho pentru Atletico Mineiro a fost Supercupa Americii de Sud, castigata de brazilieni la loviturile de departajare in fata formatiei argentiniene Lanus. Acesta a fost al doilea trofeu castigat de Ronaldinho cu Atletico Mineiro dupa Copa Libertadores in 2013.

La 34 de ani, Ronaldinho nu duce lipsa de oferte. Boca Juniors, vicecampioana Argentinei si Besiktas sunt doua dintre posibilele destinatii ale starului brazilian.

Modifică setările cookies