Recordul NEGRU pe care "San Iker" nu si-ar fi imaginat ca-l va bifa! Portarul Realului, 1 an de zile fara niciun meci in Primera Division!

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 17:15

	Recordul NEGRU pe care "San Iker" nu si-ar fi imaginat ca-l va bifa! Portarul Realului, 1 an de zile fara niciun meci in Primera Division!

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Iker Casillas a traversat o perioada extrem de dificila in ultima parte a mandatului lui Jose Mourinho, confruntandu-se cu o accidentare grava, dar si cu concurenta lui Diego Lopez, portar care si-a castigat dreptul de a apara poarta "galacticilor".

Odata cu venirea lui Ancelotti, Iker Casillas spera sa reintre in circuitul primei echipe, sa devina din nou titular in Primera Division. Antrenorul italian a avut insa alte planuri. Acesta a decis sa mizeze pe internationalul spaniol doar in meciurile de Champions League, introducandu-l pe acesta impotriva lui Juventus, FC Copenhaga si Galatasaray.

Astfel, Iker Casillas se vede pus intr-o situatie fara precedent pentru el. Portarul care a aparat buturile Realului in ultimul deceniu are mari sanse sa bata un record "negru", meciul de duminica cu Betis Sevilla urmand sa consemneze cea dea 38-a partida in care acesta ia loc pe banca.

Mai mult, duminica se va implini fix un an de cand Casillas nu a mai jucat intr-un meci din campionatul Spaniei, ultimul fiind pe 20 ianuarie 2013, cand Real juca cu Valencia.

In varsta de 32 de ani, Iker Casillas a jucat 476 de partide pentru Real Madrid, bifand primul meci la echipa "mare" in 1999.

Casillas are si 152 de prezente pentru nationala Spaniei.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies