Campionate externe

Record: "Sapunaru este pe gustul lui Jesualdo Ferreira"

Transferat la Porto in locul lui Bosingwa, Cristi Sapunaru l-a convins pe Jesualdo Ferreira in amicalul cu PAOK Salonic, castigat de portughezi cu 1-0.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iulie 2008, 11:27
Data actualizarii: Vineri 18 Iulie 2008, 11:32

"Sapunaru a fost ultimul venit la FC Porto, pentru ca a fost si tranzactia cea mai dificila. Romanul este un jucator pe gustul lui Jesualdo Ferreira si astfel se explica investitia facuta de club pentru a-l aduce", scrie Record.

Jurnalul face o comparatie intre Sapunaru si Jose Bosingwa, jucator plecat de la FC Porto la Chelsea: "Sunt jucatori absolut diferiti, desi ocupa aceeasi pozitie in teren, dar asta nu inseamna ca Sapunaru nu poate fi util echipei. Mai talentat la jocul aerian decat predecesorul sau, romanul ajunge in suprafata de joc adversa, unde poate iesi in evidenta prin capacitatea sa de a sari la mingile inalte. O alta particularitate a sa este faptul ca are lansari pe lateral lungi, asemanatoare cu cele ale lui Fucile, o arma care poate fi folosita acum pe ambele flancuri, cu conditia ca cei doi jucatori sa se afle in teren in acelasi timp. Si acesta nu este un scenariu imposibil".

Record mentioneaza ca la meciul cu PAOK Salonic fotbalistul roman si-a aratat calitatea in privinta paselor.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies