Real Madrid l-a vandut, PSG nu stie cum sa scape de el! Anunt incredibil: ce face dupa ce n-a mai jucat fotbal de 6 luni

Real Madrid l-a vandut, PSG nu stie cum sa scape de el! Anunt incredibil: ce face dupa ce n-a mai jucat fotbal de 6 luni

Considerat candva o mare speranta a fotbalului spaniol, acum a ajuns sa se reorienteze in cariera.

Jucatorul celor de la Paris Saint-Germain, Jese Rodriguez, nu se mai gandeste la fotbal. Crescut de Real Madrid inca de cand avea 14 ani, Jese a fost cedat in 2016 la Paris Saint-Germain. Nu a reusit sa se impuna nici in Franta si a fost imprumutat la Las Palmas si Stoke City.

Jese n-a mai jucat un meci din februarie dupa un scandal cu Charlie Adam - Jese i-a luat mingea pentru a executa un penalty in finalul meciului cu Brighton, incheiat 1-1, si a ratat! Cearta cu Adam, cel care era executantul obisnuit al lui Stoke, a dus la o ruptura totala de clubul englez. Nu a mai revenit la antrenamente dupa ce a primit un concediu pentru a fi alaturi de fiul sau care a suferit o interventie chirurgicala, iar pe 1 mai cei de la Stoke au anuntat ca au incheiat imprumutul.

Jese s-a intors la PSG insa noul antrenor al echipei, Thomas Tuchel, a decis sa-l excluda din lotul echipei pentru turneul din Asia. Asa ca Jese a inceput ... sa se concentreze pe cariera muzicala! Conform Journal du Dimanche, Jese si-a deschis o casa de discuri "pentru artisti neintelesi"! El are si o cariera part-time de cantaret de muzica reggaeton, avand numele de scena "Jey M".VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT