Razvan Lucescu Arabia Saudita PAOK Salonic Campionate externe

Răzvan Lucescu s-a enervat când a fost întrebat despre ofertele din Arabia Saudită: ”Povești proaste”

Răzvan Lucescu a pierdut Cupa Greciei după o finală cu AEK Atena, scor 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Mai 2023, 17:06
Data actualizarii: Joi 25 Mai 2023, 17:06

PAOK Salonic a avut un om în plus încă din minutul șase, dar nu a știut să profite și Lucescu Jr. a ajuns la a treia finală de Cupă pierdută în carieră.

La conferința de presă de după meci, Lucescu s-a enervat când a fost întrebat despre posibilitatea de a pleca de la PAOK Salonic în Arabia Saudită, acolo unde a mai pregătit-o pe Al-Hilal, cu care a cucerit Liga Campionilor Asiei.

Răzvan Lucescu: ”Povești proaste. Nu vreau să vorbesc despre viitorul meu”

"A fost un sezon dificil, dar până la urmă nu le pot reproșa nimic jucătorilor. În ceea ce privește rezultatul de pe teren, sunt responsabil. În ceea ce privește viitorul echipei, vom vedea. Nu cred că este o problemă pentru PAOK. Ne-am obișnuit deja să începem calificările devreme (n.r. - în cupele europene). Vom avea cu zece zile mai puțin de odihnă.

Al-Ahli? Povești proaste, articole scrise pe undeva prin Egipt, pe un site de sport necunoscut. Nu vreau să vorbesc acum despre viitorul meu.

Pentru toată lumea, e un sezon slab. Pentru mine, e un sezon normal. Am schimbat multe lucruri, le-am făcut loc jucătorilor noi. Lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit. A fost un an de tranziție pentru PAOK. Când faci atâtea schimbări și folosești jucători tineri, lucrurile nu merg mereu în favoarea ta", a spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu (54 ani) a terminat campionatul cu PAOK Salonic pe locul 4, cu 67 de puncte, în spatele lui AEK Atena, 83 puncte, Panathinaikos, 78 puncte, și Olympiakos, 73 puncte.

Răzvan Lucescu are un nume cu rezonanță în fotbalul din Arabia Saudită. Din iulie 2019 până în februarie 2021 a antrenat-o pe Al-Hilal, alături de care a câștigat Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa

De-a lungul careirei, Lucescu Jr. le-a mai pregătit pe Brașov, Rapid, naționala României, El Jaish, Petrolul Ploiești, Xanthi, PAOK și Al-Hilal

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!