Edinson Cavani Boca Juniors Campionate externe Edinson Cavani

OFICIAL Prezentare spectaculoasă pentru Edinson Cavani la noua sa echipă

După ce a plecat de la Valencia, Edinson Cavani (36 de ani) a fost deja prezentat la noua sa echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 08:38
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 08:38

Chiar dacă nu a avut un sezon excelent în tricoul ”liliecilor”, atacantul uruguayan nu a dus lipsă de oferte. Va juca în Argentina, pentru cei de la Boca Juniors.

Edinson Cavani, oficial la Boca Juniors

Chiar înainte de meciul cu Independiente, câștigat cu 2-0, oficialii lui Boca Juniors le-au pregătit o surpriză fanilor și au anunțat oficial transferul lui Edinson Cavani.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, cele două părți s-au înțeles pentru un contract valabil până la finalul anului 2024.

Înainte de a ajunge în Europa, Cavani a evoluat la Danubio FC, din Uruguay. Palermo a fost prima echipă din Europa pentru care a jucat „El Matador”. În 2007, sicilienii plăteau cinci milioane de euro pentru a-l transfera.

CV-ul lui Edinson Cavani

Edinson Cavani a evoluat până în prezent în Italia, Franța și Anglia, la echipe precum Palermo, Napoli, Paris Saint-Germain și Manchester United. 

Patru milioane de euro este cota atacantului uruguayan conform Transfermarkt. 

359 de goluri a marcat Edinson Cavani în carieră, cele mai multe pentru PSG (200). La Paris a câștigat de șase ori titlul de campion, de patru ori Cupa, de cinci ori Cupa Ligii și de șase ori Supercupa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!