Cristiano Ronaldo Campionate externe

Povestea incredibila despre Cristiano Ronaldo necunoscuta pana acum: "S-a luat la bataie cu talharii!" Curaj nebun la 15 ani

Jurnalistii Luis Pereira si Juan Ignacio Gallardo vor lansa o noua biografie a lui Cristiano Ronaldo intitulata "Secretele masinariei".

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 20:00
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 19:59

 

Curajos de mic :)

Cristiano Ronaldo va avea o noua biografie, scrisa de jurnalistii Luis Pereira si Juan Ignacio Gallardo iar una dintre povestile necunoscute despre detinatorul Balonului de Aur a fost dezvaluita acum. Cei doi jurnalisti au descris drumul dificil al lui Ronaldo catre succes, inca din copilaria dura pe care a avut-o in Madeira.

In ianuarie 2001, Cristiano si 3 colegi de-ai sai de la echipa U18 a lui Sporting au fost atacati in centrul orasului de niste talhari la metrou! Acestia aveau cutite iar asta i-a speriat pe doi dintre colegii lui Ronaldo care au fugit de la fata locului. Nu si Ronaldo si un alt coleg al sau, Jose Semedo (nu este vorba de fostul jucator de la CFR Cluj si Steaua, ci de un alt jucator care evolueaza acum la Sheffield Wednesday).

Pereira si Gallardo scriu ca nu a fost folosita vreo arma, insa talharii s-au luat la bataie cu Ronaldo si colegul sau iar acestia s-au ales cu urme vizibile.

Modifică setările cookies