Michel Platini Campionate externe

Platini reactioneaza dupa scandalul de la Milan - Juventus si ii spune NU lui Berlusconi! Explicatia HALUCINANTA pentru care proba video nu va exista in fotbal:

Milan a facut doar 1-1 cu Juventus insa, la 1-0, campioanei Italiei i-a fost refuzat un gol evident. Berlusconi a cerut oficial implementarea probei video in fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2012, 17:15
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2012, 17:17

Presedintele UEFA, Michel Platini, a reactionat dupa scandalul de la Milan - Juventus si a inchis inca o data usa la varianta probei video.

"Daca decid sa folosesc proba video pentru goluri, trebuie sa fac la fel si pentru ofsaiduri" spune platini in Welt am Sonntag. "Sunt 10 ofsaiduri pe meci - dar un gol precum cel de la meciul dintre Anglia si Germania de la CM 2010, care a fost eronat nevalidata, are loc o data la cativa ani" mai spune francezul care a jucat in cariera si pe la Juventus.

"Fotbalul este cel mai popular sport din lume pentru ca regulamentul simplist functioneaza peste tot. E mai bine sa ne concentram pe oameni care pot judeca o situatie in loc sa instalam o tehnologie complicata"

Modifică setările cookies