Platini declara RAZBOI miliardarilor! UEFA transforma City si PSG in echipe de pluton! Declaratia care spulbera visele fanilor:

Autor: Sport.ro
Sambata 01 Septembrie 2012, 17:45

	Platini declara RAZBOI miliardarilor! UEFA transforma City si PSG in echipe de pluton! Declaratia care spulbera visele fanilor:

Bucuria fanilor celor de la City si PSG este spulberata de declaratia celui mai important om de la UEFA.

Fostul mare fotbalist si actualul presedinte al UEFA, a vorbit astazi despre importanta respectarii fair play-ului financiar, spunand ca nu va accepta nici un fel de compromis legat de acest subiect.

Cluburi precum City, Chelsea sau PSG au fost cele mai active echipe pe piata transferurilor in ultimii ani, dupa ce au reusit sa faca achizitii de sute de milioane de euro, fara sa inregistreze un profit pe masura.

Astfel, Michel Platini i-a criticat dur pe acestia, si i-a avertizat ca va pedepsi orice fel de abatere de la reguli.

"E probelma lor daca vor sa cheltuie, important este sa respecte regulile impuse de noi. Nu le interzicem sa arunce cu bani, cat timp reusesc sa aduca si profit afacerile clubului.", a spus Platini.

"Nu am ce sa fac, asta a fost decizia unanima a politicienilor,judecatorilor si a Uniunii Europene. Nu este cale de intoarcere. Am vorbit si cu presedintii de club si au inteles faptul ca trebuie sa respecte regulamentul.", a adaugat acesta.

"Fair play-ul financiar nu opreste pe nimeni sa cumpere jucator asa cum spun unii.", a spus Platini in incheiere.

PSG a fost una dintre cluburile care a cheltuit cei mai mult bani in aceasta vara, cheltuind aproape 100 de milioane.
 

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT