Neymar are probleme cu autoritățile din Brazilia! Trebuie să plătească o amendă uriașă

Neymar Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 19:12
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 19:12

Neymar a primit o amendă pentru ignorarea unui ordin al autorităților de a opri construirea unui proiect neautorizat de extindere a unei proprietăți pe care o deține în Brazilia. 

Atacantul lui PSG a fost înștiințat că va primi o amendă de un milon de dolari, încadrată în categoria „infracțiunilor de mediu”, pentru nerespectarea unor ordine impuse de autoritățile braziliene. Este vorba despre una din locuințele de lux pe care le deține fotbalistul, situată în regiunea Mangaratiba. Acolo Neymar a construit un lac artificial și o plajă, care nu a fost încă finalizată, conform Tuttomercato, care citează din Jornal O Dia.

Autoritățile au înconjurat locuința lui Neymar și au ordonat întreruperea tuturor activităților desfășurate în acea proprietate, însă internaționalul brazilian a ignorat cererile primite de la oficiali și nu a dorit să iasă din lacul său, în care înnota.

Nu este prima dată când autoritățile îi bat la ușă lui Neymar

În trecut, brazilianul a mai fost în vizorul autorităților tot pentru locuința sa din Mangaratiba, oficialii brazilieni invocând infracțiuni precum: devierea ilegală a cursului unui râu, extragerea ilegală a apei din acesta, excavări neautorizate, mutarea neaprobată a pământului și a pietrelor sau folosirea nisipului de pe plajă fără primirea avizelor necesare.

Neymar rămâne în centrul atenției chiar și atunci când este în afara terenului. Ce declarație a făcut brazilianul

„Dacă fotbalul ar fi fost un sport individual, deja mi-aș fi atins toate obiectivele”, a afirmat Neymar, într-un interviu acordat pentru BandSports.

Declarația vine în urma criticilor pe care le-ar fi primit în urma eșecurilor suferite atât de echipa națională a Braziliei, cât și de PSG. 

Ca răspuns, atacantul care a câștigat Liga Campionilor alături de Barcelona a spus că „Vina cade întotdeauna pe numele mari.”

În sezonul trecut, Neymar (31 de ani), a bifat 29 de apariții, a înscris de 18 ori și a dat 17 assist-uri, în toate competițiile. 

  • 70 de milioane de euro este cota de piață a brazilianului, care mai are contract cu campioana Franței până în 2025.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!