Inca un incident socant petrecut in Turcia: autocarul lui Fenerbahce, atacat din nou, la mai putin de o luna dupa ce soferul a fost impuscat

Autor: Sport.ro
Marti 28 Aprilie 2015, 20:50

	Inca un incident socant petrecut in Turcia: autocarul lui Fenerbahce, atacat din nou, la mai putin de o luna dupa ce soferul a fost impuscat

Autocarul lui Fenerbahce a fost din nou atacat, la mai putin de o luna dupa ce soferul echipei a fost impuscat, jucatorii trecand pe langa moarte!

Autocarul lui Fenerbahce a fost din nou atacat pe drumul catre un meci! Jucatorii lui Fener au trecut din nou prin clipe de cosmar, la 24 de zile de la incidentul care s-a soldat cu ranirea extrem de grava a soferului autocarului!

Cei de la Fener au fost de aceasta data atacati de fanii lui Bursaspor, chiar inaintea meciului din Cupa Turciei. Circa 150-200 de fani au aruncat cu pietre in autocar, dupa ce l-au incercuit pe drum. Din fericire pentru jucatori, Politia a intervenit la timp si i-a dispersat pe ultrasii Burseispor.

Campionatul Turciei a fost suspendat o saptamana in urma incidentului de la inceputul lunii. Doi suspecti au fost atunci retinuti, dar eliberati din lipsa dovezilor. Incidentul de la inceputul lunii a avut loc in regiunea Trabzon.

Meciul dintre Fener si Bursaspor se joaca de la aceasta ora, scorul fiind 0-0!

Coaliţia de guvernare, blocată în numirea succesorului lui Vlad Voiculescu la Sănătate
BRAT
Modifică setările cookies