Jose Mourinho Iker Casillas Campionate externe

Mourinho nu uita si nu iarta! Portughezul il ataca pe Casillas dupa transferul la Porto: "E incredibil ce salariu primeste" 

Jose Mourinho acuza sumele imense cheltuite de adversarii sai in aceasta vara, dar e deranjat si de ce se intampla in tara sa natala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 18:30
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 18:33

Mourinho nu-l uita pe Casillas, care a contribuit la indepartarea portughezului de pe Bernabeu. Mourinho critica acum salariul mare incasat de Casillas de la FC Porto, asta in conditiile in care Portugalia are grave probleme financiare. Presa locala a dezvalut ca Iker Casillas va incasa 25 de milioane de euro in doi ani la Porto. 

"Cred ca piata este umflata. Pot sa ma uit doar la ce se intampla in tara mea. Portugalia e o tara cu probleme in general, sociale, politice, economice. E o tara cu probleme, oameni sufera mult, au fost multe reduceri de salarii, locuri de munca, s-a redus din toate.

Dar cu toate astea, Porto a platit 20 de milioane pentru Imbula si ii dau lui Casillas un salariu incredibil. Sportig plateste milioane pentru jucatori si antrenori. Fotbalul incalca orice situatie. Vara asta nemiram de suma platita pe Sterling. Dar va fi si mai rau in sezoonukl urmator. Cineva va plati 80 de milioane pe un jucator. Asa e fotbalul. Anul asta ne luptam cu fair-play-ul financiar, anul viitor gasim metode sa-l driblam.

Nu ma supara. Sunt fericit cu ce se intampla la Chelsea. Noi avem aceeasi echipa si trebuie sa mergem pe drumul nostru. Nu pot sa-i opresc pe adversari sa asalteze bancile si sa cheltuiasca milioane si milioane. Nu pot sa opresc asta. Ei cheltuie pentru ca vor sa fie mai buni ca noi. Noi suntem campioni, nu avem nevoie sa cheltuim", a declarat Jose Mourinho in Guardian. 

Modifică setările cookies