Campionate externe

VIDEO „Răducanu 10” Mister elucidat: cu ce echipă din Anglia ține Emma Răducanu. Campioana US Open s-a antrenat într-un tricou personalizat

Emma Răducanu este suporter al unei echipe relevante din Premier League, considerat de mulți microbiști cel mai competitiv campionat din lume. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 13:05
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 13:07

Emma Răducanu este suporter al echipei Tottenham Hotspur. Asta reiese din echipamentul purtat de campioana en-titre a Openului American, într-o sesiune de antrenament făcută la Stuttgart.

Crescută în Bromley, în sud-estul Londrei, Emma Răducanu și-a ales tocmai o formație din partea opusă a metropolei, stadionul echipei Tottenham fiind localizat la aproximativ 30 de kilometri distanță de domiciliul său. 

Ajunsă în Germania pentru a participa întâia oară la competiția de calibru WTA 500, la care, din nefericire, Simona Halep absentează în acest an, după șapte participări în ultimii nouă ani, Emma Răducanu a purtat un tricou de joc al echipei Tottenham, personalizat cu numele „Răducanu” și numărul 10, pe partea opusă.  

Emma Răducanu și Nick Kyrgios, tenismenii faimoși care  susțin echipa Tottenham Hotspur

„Hey, Tottenham, anunțați-o pe Emma Răducanu ca fan,” a scris WTA pe contul oficial de Twitter, după ce jucătoarea britanică s-a antrenat pe zgura indoor de la Stuttgart purtând un tricou de joc al echipei din nordul Londrei. 

În sfârșitul de săptămână tocmai încheiat, Emma Răducanu a jucat două meciuri pentru Marea Britanie, în barajul decisiv jucat în Billie Jean King Cup, contra reprezentativei Republicii Cehe. 

Echipa Regatului Unit a fost învinsă, scor 3-2, Emma Răducanu debutând cu victorie pentru țara sa, în meciul cu Tereza Martincova, dar sfârșind clar învinsă în a doua partidă, de fosta finalistă a turneului de la Roland Garros, Marketa Vondrousova, scor 6-1, 6-1. 

Modifică setările cookies