"Messi e doar al 5-lea cel mai bun atacant pe care l-am tinut". Cine e fundasul care a spus asta si cum arata topul sau

"Messi e doar al 5-lea cel mai bun atacant pe care l-am tinut". Cine e fundasul care a spus asta si cum arata topul sau

Fundasul grec Kostas Manolas, titular in apararea Romei, a aprins cateva scantei cu ultima declaratie facuta. Acesta a intocmit un top al celor mai buni cinci atacanti cu care s-a confruntat, plasandu-i pe Ronaldo si Messi pe locurile 3 si 4 ale clasamentului personal.

Manolas i-a numit, in ordine, pe Zlatan Ibrahimovic, Luis Suarez, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo si Leo Messi.

"Messi nu este un atacant pur-sange, deci nu l-am marcat chiar direct, sa fim 90 de minute umar la umar. Poate si din acest motiv il pun pe locul 5.

Messi are insa o viteza foarte mare si stie intotdeauna ce sa faca cu balonul cand ajunge intr-o situatie buna. Simte daca trebuie sa suteze sau sa paseze unui coechipier si intotdeauna ia decizia potrivita", a spus Manolas.

Internationalul grec in varsta de 25 de ani a spus ca a avut de departe cele mai multe probleme atunci cand l-a marcat pe Ibrahimovic.

"Ibra este o forta a naturii. Pur si simplu nu il poti tine, pentru ca se demarca incontinuu si este foarte, foarte puternic in duelurile directe", a mai spus Kostas Manolas.

"Pe Suarez l-am intalnit in Liga Campionilor, in Roma - Barcelona. Este un atacant feroce, letal in fata portii", l-a descris Manolas pe Suarez.

"Benzema este si el la fel de dificil. Este complet, e puternic fizic si foarte tehnic. Cand aceste doua caracteristici se imbuna, ai in fata un adversar foarte greu de marcat", a mai spus grecul.

In final, Manolas a vorbit si despre Ronaldo, pe care l-a pus pe locul 4.

"Cristiano Ronaleo este un fenomen. Are totul, ar dribling, stie intotdeauna unde este poarta si e puternic fizic. Acum doi ani, cand am intalnit Real Madrid in UCL, a marcat si in tur, si in retur", a incheiat Manolas.

Clasamentul lui Manolas


FOTO: Goal.com

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății: "Voi accelera prezentarea din oficiu a tuturor datelor publice relevante"
BRAT
Modifică setările cookies