Manchester City, in PERICOL! Ultimul control UEFA a scos la suprafata PROBLEME la 10% din cluburile mari din Vest! Ce pedepse risca:

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Martie 2012, 11:30

	Manchester City, in PERICOL! Ultimul control UEFA a scos la suprafata PROBLEME la 10% din cluburile mari din Vest! Ce pedepse risca:

Regulile care tin de fairplay-ul financiar impus de UEFA au fost incalcate de mai multe cluburi din campionatele puternice din Europa.

Unul din zece cluburi din Europa incalca regulile UEFA. Acesta este raportul ultimului control al forului European.

UEFA a impus norme stricte pentru fairplay financiar intre cluburi, care presupun ca nimeni nu are voie sa cheltuiasca mai mult decat produce.

"Am implementat un soft pentru respectarea acestor reguli la 39 dintre cele mai importante cluburi ale Europei. Vom face monitorizarea pana la sfarsitul anului si speram sa vedem si rezultate. Pana acum, am constatat ca 90% din cluburi respecta regulile de fairplay financiar.", a declarat reprezentantul UEFA, Philippe Rasmussen.

Rasmussen nu a vrut sa faca publice numele celor patru cluburi la care s-au gasit nereguli, insa presa engleza scrie ca unul dintre cluburile vizate este Manchester City.

Pedepsele pentru incalcarea regulilor de fairplay financiar pleaca de la amenzi si pot ajunge pana la excluderea echipelor din competitiile europene.

Cum vor învăța elevii din toamnă. Anunțul ministrului Monica Anisie privind anul școlar 2020-2021
BRAT