Gheorghe Hagi Neuchatel Xamax Sportul Studentesc Campionate externe

Lui Hagi nu-i vine sa creada! Clubul care l-a scos din Europa cand era pusti a fost luat de Abramovici de Cecenia!

Rusii nu glumesc Un oligarh din Cecenia vrea sa cucereasca Europa dupa modelul lui Abramovici!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2011, 21:38
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2011, 21:50

Miliardarul cecen Bulat Chagaev a cumparat pachetul majoritar de actiuni al clubului elvetian Nechatel Xamax pentru o suma care nu a fost inca dezvaluita.

Fostul fotbalist rus Andrei Rudakov a fost numit in functia de presedinte, iar mutarea va fi oficializata in Adunarea Generala de pe 12 mai.

"Conducerea lui Neuchatel Xamax este bucuroasa sa anunte preluarea echipei de catre omul de afaceri Bulat Chagaev!", se mentioneaza in comunicatul dat publicitatii de clubul elvetian, de doua ori campion in intreaga istorie.

Intr-un interviu publicat recent, Chagaev a recunoscut ca este un apropiat al presedintelui cecen Ramzan Kadirov, acuzat de sustinerea unor organizatii cu activitati dubioase si de abuzuri in ceea ce priveste drepturile omului.

Neuchatel Xamax este echipa la care Viorel Moldovan a devenit pentru prima oara golgeter in Elvetia, in 1997. Daca Moldovan are amintiri placute legate de Neuchatel, Regele Hagi n-ar putea spune acelasi lucru.

Echipa la care stralucea in 1985, Sportul, a fost eliminata cu scorul general de 4-7 din primul tur al Cuei UEFA. Hagi a marcat degeaba 3 goluri in returul din Regie, incheiat 4-4!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!