LOVITURA pregatita de UEFA: Platini are o lista neagra de cluburi uriase! Cine va suferi cel mai rau din cauza Fair-Play-ului:

Autor: Sport.ro
Vineri 02 Mai 2014, 11:24

	LOVITURA pregatita de UEFA: Platini are o lista neagra de cluburi uriase! Cine va suferi cel mai rau din cauza Fair-Play-ului:

Boss-ul UEFA are planul stabilit pentru a impune regulile Fair-Play-ului Financiar.

Lovitura este data mai ales cluburilor care obisnuiesc sa cheltuie mai mult decat produc. Adica se bazeaza pe patroni sau grupuri de investitii cu potential urias, ce pompeaza sute de milioane de euro in bugete. Asta in timp ce echipe fara 'un spate' puternic nu pot nici macar sa viseze la jucatori de top si sa dea salarii importante.

CE VA URMA

Italienii de la Gazzetta dello Sport scriu pe larg despre ce inseamna FPF.

In ultimele doua sezoane un club nu are voie sa fi inregistrat o balanta negativa mai mare de 45 mil. de euro. Adica, in momentul in care a vandut jucatori de 100 de mil, in total, sa nu fi cumparat altii care sa coste insumat mai mult de 145 de mil.

In situatia ingrata de a fi sanctionate de UEFA se afla acum nume mari in fotbalul mondial: PSG, City sau Inter Milano, care au depasit cu multe zeci de milioane reglementarile impuse acum.

Sunt si echipe care nu au probleme sau care au inregistrat si profit din vanzarile din ultima vreme, deci nu ies din planul FPF: Arsenal, Barca, Dortmund, United, Bayern, Real, Juve, Milan sau Napoli. O prevedere le scapa pe Liverpool, Chelsea sau AS Roma: contractele oferite jucatorilor au fost reesalonate incepand cu mijlocul lui 2010.

Cluburile care intra sub incidenta sanctiunii UEFA pot face apel la TAS.

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies