Sandro Rosell Campionate externe

Lovitura dura pentru Sandro Rosell, in scandalul Neymar-gate! Un sindicat se implica in proces, dosar nou pentru fostul presedinte al Barcei

► Messi, titular pe National Arena! Cine ar trebui sa-l tina in meciul asta? Romania – Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Februarie 2014, 18:33
Data actualizarii: Joi 06 Februarie 2014, 18:35

Scandalul "Neymar-gate", asa cum l-au numit jurnalistii iberici, continua, iar Sandro Rosell, fostul sef al Barcelonei, poate avea mari probleme.

Potrivit cotidianului madrilen MARCA, Rosell va fi chemat in judecata de o noua parte, sindicatul "Manos Limpias" (Maini Curate) acuzandu-l pe acesta ca a prejudiciat statul spaniol cu o suma imensa de bani. Liderii organizatiei considera ca Sandro Rosell se face vinovat de prejudicierea statului, iar actiunea lor vine ca urmare a anuntului facut de presa spaniola, care a scris ca Jordi Cases isi va retrage plangerea.

Initial, liderii Manos Limpias au vrut sa se constituie parte a procesului intentat de Jordi Cases, dar judecatorul Pablo Ruz nu le-a permis, astfel ca acestia au decis sa deschida un nou dosar, noteaza presa din capitala Spaniei.

Modifică setările cookies