Manchester United Alvaro Morata Atletico Madrid Fred Campionate externe

VIDEO Intrare criminală în amicalul Manchester United - Atletico Madrid! Fred s-a urcat cu piciorul pe Alvaro Morata și a fost eliminat 

Manchester United și Atletico Madrid au jucat un meci amical pe arena Ulleval Stadion din Oslo. Partida a fost câștigată de gruparea lui Diego Simeone, scor 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 17:49
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 17:51

Meciul a fost unul tensionat, iar prima repriză s-a evidențiat prin numărul ridicat de cartonașe galbene arătate de arbitru. Nu mai puțin de cinci avertismente s-au „împărțit” în prima parte a meciului, trei pentru madrileni și două pentru „diavoli”. 

În cea de-a doua repriză, Joao Felix a marcat unicul gol al meciului, în minutul 86, din pasa lui Alvaro Morata. Tensiunea și-a spus cuvântul aproape de finalul partidei, când Fred a văzut al doilea cartonaș galben după un fault criminal la Morata. 

Fred s-a urcat cu piciorul pe Alvaro Morata în amicalul Manchester United - Atletico Madrid 

Fotbalistul brazilian l-a faultat pe atacantul lui Atletico aproape de mijlocul terenului, iar apoi s-a urcat cu piciorul pe șoldul lui Alvaro Morata. Ibericul s-a înfuriat la gestul lui Fred și lucrurile au fost aproape să degenereze, însă coechipierii celor doi au intervenit. 

Arbitrul l-a eliminat pe Fred pentru gestul nesportiv, în primul minut de prelungiri ale meciului. 

Manchester United are o remiză și o înfrângere în ultimele două meciuri amicale din vară, după ce a câștigat primele trei partide. De cealaltă parte, echipa lui Diego Simeone are două victorii consecutive în amicale. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies