Sir Alex Ferguson Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

Sir Alex Ferguson revine la Manchester United! Îl va convinge pe Cristiano Ronaldo să rămână? 

Cristiano Ronaldo și Sir Alex Ferguson vor face din nou pereche la Manchester United. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 15:00
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 15:05

Cristiano Ronaldo (37 ani) a revenit la Manchester United în vara anului trecut. Curtat și de rivala Manchester City, superstarul a ales cu sufletul, motivând că Sir Alex Ferguson (80 ani) a fost cel care l-a convins să revină pe Old Trafford. 

Primul sezon de la revenire a fost reușit doar pe plan personal. Cristiano Ronaldo a înscris 24 de goluri, fiind golgheterul „diavolilor roșii”, și a fost decisiv la calificarea în primăvara europeană. Însă, reușitele deținătorului a 5 Baloane de Aur nu au fost de ajuns pentru a o ajuta pe United să prindă locul 4, ultimul care duce automat în grupele UEFA Champions League. 

Îl convinge Ferguson pe Ronaldo?

Nemulțumit că va evolua în Europa League, Ronaldo a căutat o „evadare” de la echipa de pe Old Trafford și l-a delegat pe Jorge Mendes (56 ani) să-i găsească un angajament. Refuzat de Chelsea, Bayern Munchen și Atletico Madrid, impresarul atacantului este în căutarea altui angajament. Însă, Manchester United a răspuns cu o lovitură de marketing și l-a numit pe Sir Alex Ferguson liderul unui grup de consilieri ai clubului, din care vor mai face parte Richard Arnold (51 ani), David Gill (64 ani) și Bryan Robson (65 ani). 

Prima întâlnire a comisiei a avut loc marți, 26 iulie, chiar când Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui United. De altfel, tot mai multe voci din Marea Britanie susțin că planul lui Ferguson este să-l convingă pe superstar să rămână pe Old Trafford. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!