Barcelona xavi Campionate externe Xavi

Începe ”curățenia” de iarnă la Barcelona! Doi jucători pot pleca în ianuarie. Xavi nu mai contează pe ei

Xavi este gata să reconstruiască lotul Barcelonei pentru a doua parte a sezonului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 09:24
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 09:27

Ferran Torres de la Manchester City ar urma să ajungă pe Camp Nou încă din această iarnă, în schimbul unei sume impresionante, care ajunge până la 55 de milioane de euro. Și antrenorul ”cetățenilor”, Pep Guardiola, a confirmat mutarea.

Doi jucători, gata să plece de la Barcelona

"Da, transferul lui Ferran Torres la Barcelona este aproape finalizat. Vrea să plece, așa că i-am zis să plece. Vreau ca jucătorii să fie fericiți. Dacă nu ești mulțumit de statutul tău, trebuie să pleci. 

Nu suntem un club ca oricare altul unde CEO-ul sau președintele să te țină cu forța. Sunt fericit pentru el", a spus Pep Guardiola.

La capitolul ”plecări”, Philippe Coutinho și Luuk de Jong pot părăsi echipa blaugrana. Aceștia nu fac parte din planurile de viitor ale lui Xavi și pot pleca încă din ianuarie, notează jurnalistul Nicolo Schira.

Pentru prima oară după 20 de ani, Barcelona a ratat prezența în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League și va juca în șaisprezecimile Europa League, unde se va duela cu Napoli.

Catalanii nu stau foarte bine nici în campionat. Sunt pe locul șapte, cu 28 de puncte, la două puncte distanță de locul patru și la 18 puncte de liderul Real Madrid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!