Inca una pe lista declaratiilor MEMORABILE ale lui Zlatan! Ibrahimovic, reactie geniala dupa ce a fost numit intre cei mai buni sportivi suedezi

Autor: Sport.ro
Marti 23 Decembrie 2014, 13:55

	Inca una pe lista declaratiilor MEMORABILE ale lui Zlatan! Ibrahimovic, reactie geniala dupa ce a fost numit intre cei mai buni sportivi suedezi

Zlatan Ibrahimovic a mai adaugat o declaratie in lunga lista a replicilor memorabile date reporterilor :)

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun fotbalist suedez al ultimului deceniu si cel mai bun marcator al nationalei tarii nordice, precum si goleadorul lui PSG, este un adevarat fenomen mondial. Iubit de milioane de oameni si urat de o potriva de la fel de multi pentru stilul sau arogant, Zlatan a mai oferit o declaratie memorabila.

Starul lui PSG a fost numit recent pe locul 2 in top 150 cei mai buni sportivi din istorie. O clasare onorabila, avand in vedere numele pe care sportul suedez le-a dat de-a lungul anilor, pozitia ocupata nu l-a impresionat pe Zlatan.

Ibrahimovic a pierdut lupta cu Bjorn Borg, fostul mare tenismen, dar a socat la final: "Sa termin pe locul doi in topul asta e ca si cum as fi terminat ultimul", a spus Ibra pe un ton glumet, spre amuzamentul reporterilor suedezi.

Intrebat cu ar fi aratat topul sau, Zlatan a oferit o declaratie amuzanta: "Nu e prea greu sa fac un astfel de clasament, pentru ca eu as ocupa locurile 1-5, cu tot respectul pentru toti ceilalti sportivi", s-a amuzat fotbalistul.

In final, Ibrahimovic a recunoscut, insa, suprematia lui Bjorn Borg, spunand ca are un respect deosebit pentru fostul mare jucator de tenis: "Bjorn este un tip cool, este o legenda vie".

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies