Inca un gol fantoma! Arbitrul a refuzat un gol valabil marcat de echipa lui Ogararu! Trebuie introdusa proba video?

Autor: Sport.ro
Marti 27 Iulie 2010, 11:52

FIFA e presata din toate partile sa introduca proba video in fotbal. Acum, chiar si din Elvetia, acolo unde echipa lui Ogararu a pierdut in urma unei gafe de arbitraj.

Basel a castigat cu 2-1 in deplasare la Sion, dar echipa lui Ogararu a fost vaduvita de un gol perfect valabil marcat de Goran Obradovic neobservat de arbitru.

Reusita seamana izbitor cu cea a lui Frank Lampard de la Cupa Mondiala cu Germania, cand mingea sutata de englez a lovit bara transversala si a cazut un metru in spatele liniei portii.

Faza s-a petrecut la scorul de 1-1, dupa un atac excelent al gazdelor si un sut bun al lui Obradovic. Portarul a respins, mingea s-a scurs in poarta, dar deagaba. Asisentul nu a vazut, astfel ca centralul nu a validat golul cu toate ca reluarile au demonstrat contrariul. Ogararu a fost titular si a jucat pe tot parcursul meciului.

Faza vine la cateva zile dupa ce si in fotbalul feminin a existat o astfel de faza si la o luna de la gafa scandaloasa a arbitrului de la Anglia - Germania din optimile Cupei Mondiale.

FIFA va hotari in luna noiembrie daca va introduce proba video ca la rugby in fotbal.

Rusia anunță retragerea trupelor de la granița cu Ucraina până la 1 mai
BRAT
Modifică setările cookies