Campionate externe

VIDEO Imagini șocante de pe terenul de joc! Un jucător a luat-o la pumni pe femeia arbitru în timpul meciului

Meciul dintre Garmense și Deportivo Independencia a fost unul plin de incidente regretabile!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 15:19
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 15:21

Partida din liga a treia din Argentina a fost marcată de momente cu totul neașteptate, după o ieșire extrem de agresivă a unui jucător, la femeia arbitru care conducea duelul de la centru. Cristian Tirone (30 ani), jucător de la Garmense, a fost eliminat după ce a jignit-o pe Dalma Magali Cortadi (30 ani). 

Cortadi a fost delegată să conducă de la centru meciul dintre Garmense și Deportivo Independencia, însă a trecut prin momente de coșmar, după ieșirea furioasă a lui Tirone. 

VIDEO - Jucătorul a luat-o la pumni pe femeia arbitru în timpul meciului 

Dalma Magali Cortadi vorbea cu un alt jucător de la Garmense, pe care îl avertizase cu un cartonaș galben, moment în care Cristian Tirone este surprins alergând către ea. În momentul în care a ajuns în spatele femeii, jucătorul a lovit-o cu pumnul pe femeia arbitru, care a căzut pe gazon. 

Coechipierii și ceilalți arbitri au intervenit și l-au ținut pe Tirone, care cu greu putea fi stăpânit și încerca să se apropie din nou de Dalma. Jucătorul a fost scos de pe teren de autorități și dus la secția de poliție, conform sportbible.com

Dalma Magali Cortadi, transportată la spital după atacul jucătorului 

Femeia arbitru a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, având răni ușoare după pumnul primit. Dalma Magali Cortadi a cerut ca Cristian Tirone să fie suspendat pe viață după atacul brutal. 

„Trebuie eliminat pe viață. Nu ar trebui să mai facă parte din niciun club. E o persoană violentă, probabil așa e și în viața de zi cu zi. Am văzut și filmarea, o persoană normală nu face ceea ce a făcut bărbatul ăsta. 

Nimeni nu merită așa ceva. Nu mergem pe teren pentru a fi bătute. Sper să plătească pentru ce a făcut”, a declarat Cortadi conform sursei citate. 

Modifică setările cookies