Campionate externe

Imagini fabuloase: Leicester a scos pe strazile din Bangkok de patru ori mai multi oameni decat la ea "acasa". UN MILION de thailandezi i-au aplaudat pe Ranieri & Co

Jucatorii echipei Leicester City, campioana surpriza a Angliei, si proprietarul thailandez al clubului au defilat joi intr-un autobuz decapotabil pe strazile din Bangkok, pe o caldura sufocanta, in fata a circa un milion de fani thailandezi, dupa vizitarea Marelui Palat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2016, 17:52
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2016, 18:06

In prima parte a parcursului, pe strada imensului magazin duty-free detinut de King Power, societatea lui Vichai Srivaddhanaprabha, proprietarul clubului din 2010, au fost suspendate mii de fanioane. 

"Vreau sa-i vad pe jucatori, ei sunt staruri! Iar istoria lor este incredibila", a declarat plina de entuziasm Mawmeaw, o femeie de 38 de ani, insarcinata, aflata in mijlocul multimii, dupa cum scrie presa britanica. 

Cumparat in 2010 de regele duty-free-ului thailandez si ajuns din zona rosie a Premier League in varful campionatului englez, clubul Leicester City a castigat numerosi admiratori in Thailanda, unde amatorii de fotbal prefera in general marile echipe. 

Primii in autobuz, alaturi de trofeu, s-au aflat Vichai si fiul sau Top, vicepresedintele clubului, si antrenorul Claudio Ranieri. In spatele lor, jucatorii au impartit drapele si tricouri si si-au facut zeci de selfieuri. 

Cu o cota de 5.000 la 1 in debutul sezonului, Leicester a devenit una dintre cele mai putin probabile campioane ale Angliei, mai ales pentru jucatorii sai mai putin cunoscuti care insa, intr-un sezon, au devenit adevarate vedete. 

Tot astazi, "Vulpile" au vizitat Marele Palat din Bangkok, unde Vichai, Top si Ranieri au prezentat trofeul in fata unui portret al regelui, caruia i s-au inclinat respectuos. 

Bhumibol Adulyadej (88 ani), monarhul cu cea mai indelungata domnie, este foarte respectat in tara in care el este protejat de una din cele mai restrictive legi din lume. 

Potrivit presei engleze, pe traseul celor de la Leicester s-au aflat circa un milion de thailandezi.

Mai multe fotografii in galeria de mai jos

CITESTE SI

Modifică setările cookies