I se mai spune si AL GABONE acum! Suma uriasa incasata de Messi pentru a merge in Gabon! FOTO

Intalnirea dintre Messi si unul dintre cei mai mari dictatori africani este destul de constroversata. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 19:16
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 20:56

Vizita lui Lionel Messi in Gabon, saptamana trecuta, continua sa faca rumoare. Potrivit France Football, argentinianul ar urma sa primeasca 3,5 milioane euro pentru acest sejur in Africa.

Vinerea trecuta, inainte de reluarea antrenamentului cu FC Barcelona, Messi si-a oferit o escapada in Gabon. Oficial, el trebuia sa puna piatra de temelie pentru un nou stadion ce va fi construit in vederea CAN 2017. insa nu a fost vorba decat de o intalnire cu presedintele Gabonului, Ali Bongo, un mare fan al fotbalului.

Potrivit France Footbal, vizita lui Messi a fost organizata de Samuel Eto'o, care are o relatie foarte apropiata cu presedintele Ali Bongo, si de Deco, fostul jucator al Barcelonei, care l-a insotit pe cvadruplu detinator al Balonului de Aur si care lucreaza in mod regulat in fotbalul gabonez. 

Tot saptamanalul francez a scris ca Lionel Messi ar trebui sa primeasca 3,5 milioane euro pentru acest sejur in Africa. Ceea ce a produs o mica polemica, mai ales in randul opozitiei, care denunta "risipa banilor publici" de catre presedinte. 

Sursa: Agerpres


 

Dictatorul din Gabon a fost soferul lui Messi.

Modifică setările cookies