Charleroi Habib Habibou Campionate externe

Habibou: "In Romania sunt meciuri aranjate!" Dragomir si Becali: "E un TAMPIT!"

Habibou s-a trezit dupa ce a marcat etapa trecuta in Belgia!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Noiembrie 2009, 10:54
Data actualizarii: Vineri 06 Noiembrie 2009, 11:22

Atacantul lui Cherleroi spune ca in Romania sunt meciuri aranjate!

"Intr-adevar, am spus ca sunt meciuri aranjate, in care sunt implicati si conducatori de cluburi si jucatori. Insa nu este singurul loc din lume unde se intampla asa ceva. Tentatia de a obtine o suma mare de bani e uriasa si, cum sunt multe cluburi unde jucatorii castiga putin, nu trebuie sa mire prea mult ca isi mai rotunjesc astfel veniturile.

Ca jucator nu ai nevoie neaparat sa vorbesti la perfectie limba tarii unde evoluezi. Este limbajul fotbalului cel care iti da cele mai clare indicii. Nu ai cum sa nu simti ca jucator cand o partida nu se disputa corect", a spus Habibou in Prosport.

"Steaua este un mare club, unde m-am simtit foarte bine, chiar daca am jucat prea putin fata de cat mi-am dorit, dar judecatile mele nu vizeaza partidele sustinute de Steaua. Pur si simplu, uitandu-ma la meciuri, ca fotbalist ai ochiul format pentru a intelege repede daca acel meci se joaca pe bune sau nu", a mai spus Habibou.

"Steaua nu a facut blaturi. Dar oricum, sa zicem ca era asa, pai ii spuneam eu tocmai lui Habibou, nu? E un tampit! De ce s-a apucat sa vorbeasca tocmai acum'", a fost reactia lui Gigi Becali in  Prosport

"Trebuie scos din viata sportiva, pentru ca nu a zis cand a simtit blatul.Toti tampitii care nu joaca vin acum si dau astfel de declaratii", a declarat si Dragomir.

Modifică setările cookies