Habib Habibou Qatar SC Steaua Fotbal extern

EXCLUSIV Tun financiar dat de un fost stelist! Proiect uriaș demarat după ce a încasat 3.200.000 de euro de la fosta echipă

Un fost jucător al Stelei a dat o adevărată lovitură financiară în acest an.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 17:51
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 19:56

Habib Habibou (34 de ani), fostul atacant al Stelei (acum FCSB), a dat o adevărată lovitură financiară după ce a câștigat procesul cu o fostă echipă.

Habib Habibou, care în 2008 petrecea șase luni la FCSB (a venit în ianuarie și a plecat în iunie), a dat un adevărat tun financiar după ce a câștigat procesul cu fost său club Qatar SC. Fostul atacant a semnat în 2017 un contract pe doi ani cu trupa din Qatar, însă a fost demis după doar un an, motiv pentru care a dat clubul în judecată și a cerut să i se plătească și cel de-al doilea an din contract, lucru ce s-a și întâmplat.

După doi ani de proces, Habib Habibou a primit de la clubul Qatar SC suma de 3.2 milioane de euro, pentru ultimul an de contract.

„Autoritățile FIFA mi-au dat dreptate în procesul cu fostul meu club, care nu-mi plătise cel de-al doilea an de contract. Tocmai am primit 3.2 milioane de euro pentru nerespectarea înțelegerii.

Habibou și-a înființat propria fundație

Sunt vești bune după atâția ani de procese. Deja am câștigat destui bani din fotbal pentru a duce un trai liniștit, iar din acest motiv o mare parte din acești bani vor fi dedicați unui proiect major de binefacere. O parte din bani vor merge către cei defavorirazați. 

Mi-am înființat o fundație („Fundația Habibou”), care îi ajută copiii orfani și pe cei bolnavi. E un proiect aproape de inimă. Odată cu această criză în sănătate (pandemia de coronavirus) sunt și mai mulți oameni care au nevoie de ajutor. În ultima perioadă am făcut livrări de mâncare și îmbrăcăminte în Africa în valoare de 100.000 de euro. Mi-am dorit mereu să ajut și voi continua să fac asta”, a spus Habib Habibou.

Habib Habibou este acum liber de contract, după ce s-a despărțit în vara lui 2020 de Poli Iași, ultimul club la care a activat. Atacantul a plecat cu scandal din Moldova, fiind acționat în instanță de clubul moldav după ce i-a acuzat pe oficialii ieșeni de rele tratamente.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!