Guess who's back? Ole Gunnar Solskjaer, fostul antrenor al lui Manchester United aproape de a prelua o echipă importantă

Ole Gunnar Solskjaer Club Brugge Manchester United Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Aprilie 2023, 08:15
Data actualizarii: Duminica 09 Aprilie 2023, 08:15

La un an și jumătate de la ultima experiență la Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer (50 de ani) este aproape de revenirea în antrenrat.

Antrenorul norvegian lucrează din luna septembrie în cadrul academiei lui Kristiansund, dar ar putea prelua o echipă importantă din Europa.

Ole Gunnar Solskjaer, pe lista lui Brugge!

Club Brugge, campioana ultimilor trei ani din Belgia și surpriza acestui sezon din UEFA Champions League nu are un sezon foarte bun pe plan intern. Are 55 de puncte și este departe de primul loc, ocupat de Genk, astfel că șefii clubului se gândesc deja la un înlocuitor.

Pe lista belgienilor este și Ole Gunnar Solskjaer, notează TalkSport, care citează The Times. Ar fi o provocare importantă în cariera norvegianului care a mai pregătit, pe lângă Manchester United, echipe precum Cardiff și Molde.

La Manchester United a fost, mai întâi, antrenor interimar, ”instalat” la finalul anului 2018, iar apoi a fost păstrat de conducerea clubului în funcția de principal până în luna noiembrie a anului 2021, timp în care a adunat 168 de meciuri.

Cel mai probabil, dacă o va prelua pe Brugge, Ole va avea ca obiectiv obținerea unui loc cât mai bun pentru cupele europene, având în vedere că actuala campioană a Belgiei nu este sigură nici măcar de play-off-ul pentru lupta la titlu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!