Campionate externe

GHEATA DE AUR | Mbappe l-a depasit pe Ronaldo si il ameninta pe Messi in lupta pentru trofeu! Francezul a dat o dubla, dar argentinianul a raspuns cu un hat-trick. TOPUL

Kylian Mbappe l-a depasit pe Cristiano Ronaldo in clasamentul pentru Gheata de Aur. Francezul incearca acum sa-l ajunga pe Messi, dar argentinianul e in mare forma.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019, 11:39
Data actualizarii: Duminica 24 Februarie 2019, 11:47

Lupta pentru Gheata de Aur pare mai aprinsa ca niciodata! Messi, Mbappe, Ronaldo, revelatia Piatek si Edi Cavani se bat pentru trofeul de cel mai bun marcator! Aseara, Kylian Mbappe a reusit sa il depaseasca pe Ronaldo, dar nu s-a putut apropia si de Messi, care a marcat un hat trick senzational cu Sevilla, in victoria cu 4-2 a Barcelonei.

Clasamentul pentru Gheata de Aur


Mbappe a ajuns la cota 22 in acest sezon, dar este la trei lungimi in spatele lui Leo Messi. Argentinianul, care a dat trei goluri in Sevilla 2-4 Barcelona, are 25 de reusite. Ronaldo stationeaza pentru moment la cota 19, in timp ce revelatia Piatek, atacant transferat de Milan de la Genoa, are 18 reusite!

  • GHEATA DE AUR | Mbappe l-a depasit pe Ronaldo si il ameninta pe Messi in lupta pentru trofeu! Francezul a dat o dubla, dar argentinianul a raspuns cu un hat-trick. TOPUL

Cavani, Aguero si Salah sunt si ei in cursa de urmarire. Acestia au cate 17 goluri marcate.

Modifică setările cookies