Gest UNIC in istorie facut de France Football: "Ne cerem scuze ca nu ai castigat Balonul de Aur!" Cui i-a fost transmis mesajul
	 

Gest UNIC in istorie facut de France Football: "Ne cerem scuze ca nu ai castigat Balonul de Aur!" Cui i-a fost transmis mesajul  

Cel mai prestigios trofeu individual din fotbal este acordat incepand cu 1956.

Celebra revista France Football, cea care se ocupa cu organizarea Balonului de Aur, a lansat o scuza publica indreptata catre Andres Iniesta! Jucatorul care se pregateste de despartirea de Barca in aceasta vara nu a pus mana pe trofeu, acesta fiind castigat doar de Cristiano Ronaldo si Leo Messi in ultimul deceniu.

Intr-un editorial cu numele "Perdon, Andres", cei de la France Football explica motivele pentru care isi cer scuze fata de Iniesta: "Este cel mai bun facilitator al jocului din toate timpurile. Majoritatea contemporanilor lui isi complica viata, dar el se distreaza de 15 ani, simplifica totul, fara vreun gand rau, doar pentru a face jocul mai viu.

Talentul lui Iniesta este sa inventeze pentru altii. Fara el, Messi ar fi obosit mult mai devreme la barca. Altruismul sau l-a privat de ocazia de a primi si mai multa recunoastere. Dintre cele multe mari absente de pe lista castigatorilor Balonului de Aur, a lui este cea mai dureroasa" scriu acestia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gheorghiță: EMA ar putea autoriza vaccinarea la copii de 12-15 ani la sfârșit de mai, început de iunie
BRAT
Modifică setările cookies