Gest senzational al lui Henrik Larsson dupa ce echipa lui a ramas fara portar. Pe cine a folosit titular

Gest senzational al lui Henrik Larsson dupa ce echipa lui a ramas fara portar. Pe cine a folosit titular

Ajuns antrenor in Suedia, Larsson respecta si pe banca principiile care l-au ajutat sa aiba o cariera de senzatie ca jucator!

Fost atacant la Celtic, Man United sau Barca, Larsson a ramas la fel de inventiv si inspirat ca in vremurile in care ii teroriza pe adversari cu momentele sale de magie.

Larsson a demonstrat inca o data ca e unul dintre tipii cu totul speciali din fotbal. Ramas fara portar pentru debutul de sezon, Henrik a improvizat. L-a trimis titular pe Daniel Andersson, magazinerul de 42 ani al clubului! Fost portar si in prezent antrenor cu portarii in staff-ul lui Larsson, Andersson e si responsabil cu echipamentul la Helsingborgs. Nu s-a vazut in deplasarea de la Kalmar.

"A fost un scenariu pentru care nu m-am pregatit niciodata. Am fost magaziner, apoi antrenor cu portarii, acum am jucat din nou. In principiu, mi-ar placea sa ma concentrez pe munca alaturi de ceilalti goalkeeperi",
a spus Andersson la finalul partidei, incheiata 0-0. Ziaristii si fanii s-au grabit sa-l felicite, insa cel mai consistent discurs i-a apartinut tot managerului Larsson: "Trebuie sa fii impresionat. Andersson are aproape 43 de ani si nu a facut o greseala tot meciul. Sunt foarte fericit ca am un Daniel Andersson multi-tasking la clubul meu".

Andersson s-a retras din fotbal in 2011. Fostul portar a prins si un meci in nationala Suediei, acum 14 ani!

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies