Galatasaray a anunțat lotul care face deplasarea în cantonamentul din Austria! Un român a fost lăsat acasă

Galatasaray Alexandru Cicaldau okan buruk Olimpiu Morutan Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2023, 18:07
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2023, 18:07

Galatasaray a luat decizia finală în privința celor doi români de la campioana Turciei, Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Galatasaray i-a ”testat” pe cei doi fotbaliști români în amicalul cu Hull City, disputat în Turcia, iar antrenorul Okan Buruk pare să fi luat decizia finală.

Galatasary a luat decizia finală în privința românilor Moruțan și Cicâldău

Tehnicianul a rămas impresionat de Olimpiu Moruțan (24 de ani), revenit la Galatasaray după ce a fost împrumutat la Pisa, în Serie B. Mijlocașul, fost jucător la FCSB, va face deplasarea cu echipa în Turcia, dar din lot nu va face parte și Alex Cicâldău.

În ziua în care fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a împlinit 26 de ani, Galatasaray a anunțat lotul care va face deplasarea în cantonamentul din Austria, iar Cicâldău nu este inclus pe listă.

Astfel, cel mai probabil, internaționalul cu 29 de prezențe în naționala României își va căuta o altă echipă înainte de închiderea ferestrei de mercato.

Campioană în sezonul precedent în Turcia, Galatasaray va începe noul sezon european din turul doi preliminar al UEFA Champions League.

Galatasaray are un lot evaluat la 167 de milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!